lunes, 13 de febrero de 2017

Carnestoltes

Enguany la temàtica de Carnestoltes a Infantil és la dels fenòmens meteorològics.  Treballarem de manera cooperativa , de manera que cada grup  anirà a fer la seva disfressa amb una tutora d'infantil diferent.

Els infants que faran la disfessa amb na Pilar aniran disfressats de pluja .  Són en Jesús, na Carme Cerdà, en Petros i en Lluc. Han de venir  vestits de blau .

Els infants que aniran amb na Tonyi es disfressaran de tempesta. Són na Júlia, en Rodrick,  na Carmen i n' Adrián.  Han de venir vestits de negre.

Els infants que aniran amb  en Toni es disfressaran de nigul i sol. Són en Guillem, na Laia, n' Alejandro Erasmo,      n' Óscar i na Sandra. Han de venir vestits  de blau cel.

Els infants que aniran amb n' Aina es disfressaran d' arc de sant Martí.  Són en Joan,  na Sara, en Sergi i na Victoria.  Han de venir vestits de casa de negre.

Els infants que aniran amb na Carmen es disfressaran de neu. Són  en Jaume, na Noelia, n' Alejandro Nori i na Maria Valdivielso. Han de venir vestits de blanc.

Els infants que es quedaran a la meva aula es disfressaran de sol. Són na Maria Alzina, n' Alan,  n' Ángel i na Cristina. Han de venir vestits de blanc.

El  dia de la celebració tots les nins i nines han de venir de casa del color que us he indicat.  Les sabates han de ser de color negre o blau marí.

Moltes gràcies a tots per la vostra col.laboració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.